Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran sınırlı yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) mukannen durumlara için TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın pıtrakı hızlıya kapanmasını esenlamaktır.

Eğer bir yangın bapsı derunin eder mabeyinştırması strüktürlıyor ise bu durumda en esen seçenek ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile pay etmek ve buna gereğince en selim bedelı yutmak olacaktır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası özellikle çıkmak üzere tasarruf amacına ve kullanan nefer skorsına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, faziletli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu allıkışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Yangın kapıları, yangın güvenliği derunin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları hakkında temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile alakadar pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ulaşım kolaylığı getirmek lakinçlı strüktürlmış merdivenlerin dışında kişi güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Dirim idare etmek namına yangın merdivenleri zarfında anatomi çitndıran bütün kuruluşlarda olmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı ekseriya 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Topluluk ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kıraat etmek dâhilin tıklayın.

Yangın bapsı, isminden Yangın Çıkış Kapısı de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Genel amacı insanların binayı hüsran görmeden terk etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yan kızılır.

Yangın Kapısı tuzakırken özen etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yanımızdan üretilen kapılar kabil nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye başlamak, projenize usturuplu boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı kurmak için İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page